top of page
Lidt om os
DB logo.png

Hudklinik for hund og kat 
- velkommen indenfor

På hudklinikken samarbejder vi med dyrlæger med høj faglig kompetence indenfor andre specialer. I vores lokalområde findes nogle af landets dygtigste dyrlæger med specialviden indenfor bl.a. kirurgi, øjensygdomme og medicinske lidelser.
 

Nogle af patienterne har sygdomme, hvor der er overlap mellem de forskellige specialer, og hvor der kræves diagnostik eller behandling på særlig vis. I sådanne tilfælde er vi glade for at kunne henvise til kollegerne og være sikre på, at patienterne er i trygge hænder. Vi har en god dialog omkring den enkelte patient og kan melde tilbage til den henvisende dyrlæge, når slutresultatet er klart.

Klinikkens kvik-links

Tidsbestilling.jpg

Seneste nyt
Opdateret 22. marts 2023:

De første år knoklede Lene uden at tjene noget: Nu har hun en god forretning, og det er den eneste af sin slags i Danmark
Sådan starter artiklen i Helsingør Dagblad, Erhverv – om iværksætteri, om at være den eneste af sin slags specialklinik i Danmark, forskningen og sin egen historie. Der er fri adgang til artiklen.

Læs den her.

Hudklinikken 2023 – vi er godt i gang
Nyhedsbrev for Dyrlæger #62, årets første:Mød en sjælden patient Scott, sibirisk husky med diagnosen zink responsiv. Mød også vores nye dyrlæge Freja, læs en nyhedsvarsling om praktisk undervisning i øreskylning med videootoskop og sidst kan DU være med til at få indflydelse på årets kommende kurser.

Se mere her.

Februar, flåter, foredrag, franske bulldogs og Freja

Nyhedsbrev for Kæledyrsejere #58 og der er masser af spændende læsning og gode råd til dig og dine firbenede, så I kan komme foråret vel i møde. 

Se nyhedsbrevet her.

 

bottom of page