4S9A7373%20CMYK_edited.jpg

Lidt om os
– kender vi hinanden?


Hudklinik for hund og kat blev etableret i 2016 og danner rammen om en dynamisk arbejdsplads for 3-4 dyrlæger med interesse i dermatologi. Lene Boysen er specialdyrlæge, og arbejder udelukkende med hudsygdomme. Øvrige dyrlæger har dermatologi som særligt interessefelt, og arbejder i almen praksis andet steds. Hos Lene får de en efteruddannelse indenfor hudsygdomme. 

Specialdyrlæge, ph.d. Lene Boysen. Klinikejer.

Dyrlægeeksamen i 1993 på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole.

Jeg har arbejdet 5 år i smådyrspraksis i København og Nordsjælland. Derpå 4 år med forskning i hudsygdomme hos mindre husdyr på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole (nu KU SUND) og på Løvens Kemiske Fabrik.

Ph.d.-grad 2002 i hudsygdomme hos kæledyr.

Fra 2002 til 2004 arbejdede jeg på Utrecht Universitet i Holland med hudsygdomme hos kæledyr.

Jeg har forelæst i dermatologi på Københavns Universitet, og holder jævnligt kurser for dyrlægestuderende, veterinærsygeplejersker og dyrlæger. 

Egen specialpraksis i hudsygdomme hos kæledyr i Kgs. Lyngby fra juni 2006, siden i Klampenborg, Holte og nu på Kongevejen i Virum.

Jeg har to piger, Sigrid og Anna, på 11 og 13 år, og er gift med Leif Rasmussen. Vi har kaniner, kat og hund.

Dyrlæge Rikke Friis Larsen.

Jeg er uddannet dyrlæge fra København Universitet sommeren 2007. Allerede under studiet blev min interesse for dermatologi vækket, og jeg havde fornøjelsen af at arbejde som studentermedhjælper hos Lene Boysen, da hun åbnede hudklinik i 2006. Jeg arbejdede 4 år med særlig interesse for dermatologi på Husum Dyreklinik, inden jeg startede som forskningsassistent på Institut for Veterinær Sygdomsbiologi. På universitet forskede jeg i antibiotikaresistens hos hunde med overfladisk hudbetændelse. Herefter fulgte en pause fra dermatologien, hvor jeg arbejdede med compliance og kommunikation hos Novo Nordisk i 3,5 år. Der er en stor glæde igen at arbejde med dermatologi i praksis.     

Privat bor jeg i Lyngby med min kæreste og to børn på henholdsvis 9 og 2 år.

Dyrlæge Anne Nielsen.

Uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i januar 2017. Herefter ansat hos Dyrlægegården i Hundested, hvor jeg også havde været som studentermedhjælper siden 2013.

Da jeg kom ud på den anden side af studiet og mødte virkeligheden, gik det op for mig, hvor undervurderet dermatologi og alle de følger det har, havde været på studiet. Det er nogle af de mest komplicerede og krævende patienter at arbejde med, og hele samspillet mellem dyrlæge og ejer gør det kun mere spændende.

Privat bor jeg i Hillerød med min kæreste og vores to dyr - Golden retrieveren Pixel, og Hellig Birmaen Kato.

Dyrlægestuderende Anne-Sofie Sindesen.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - Hvid Circle

©2020 Dyrlæge Boysen | Hudklinik for hund og kat | Kongevejen 159 | 2830 Virum | T 6915 2696
Åben mandag til torsdag 8-15, fredag lukket. Klik her for tidsbestilling.

Behandling af personoplysninger | Brugerbetingelser