4S9A7373%20CMYK_edited.jpg
DB_navnetræk_GREY.png
Undersøgelse

Lidt om os
– kender vi hinanden?


Hudklinik for hund og kat blev etableret i 2016 og danner rammen om en dynamisk arbejdsplads for 3-4 dyrlæger med interesse i dermatologi. Lene Boysen er specialdyrlæge, og arbejder udelukkende med hudsygdomme. Øvrige dyrlæger har dermatologi som særligt interessefelt, og arbejder i almen praksis andet steds. Hos Lene får de en efteruddannelse indenfor hudsygdomme. 

Specialdyrlæge, ph.d. Lene Boysen. Klinikejer.

Dyrlægeeksamen i 1993 på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole.

Jeg har arbejdet 5 år i smådyrspraksis i København og Nordsjælland. Derpå 4 år med forskning i hudsygdomme hos mindre husdyr på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole (nu KU SUND) og på Løvens Kemiske Fabrik.

Ph.d.-grad 2002 i hudsygdomme hos kæledyr.

Fra 2002 til 2004 arbejdede jeg på Utrecht Universitet i Holland med hudsygdomme hos kæledyr.

Jeg har forelæst i dermatologi på Københavns Universitet, og holder jævnligt kurser for dyrlægestuderende, veterinærsygeplejersker og dyrlæger. 

Egen specialpraksis i hudsygdomme hos kæledyr i Kgs. Lyngby fra juni 2006, siden i Klampenborg, Holte og nu på Kongevejen i Virum.

Jeg har to piger, Sigrid og Anna, på 11 og 13 år, og er gift med Leif Rasmussen. Vi har kaniner, kat og hund.

Dyrlæge Anne Aagaard Nielsen.

Uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i januar 2017.

Startede på Dyrlægegården i Hundested efter endt uddannelse, men blev hurtigt grebet af dermatologien, og startede derfor på Hudklinik for hund og kat i september 2018.

I 2020 påbegyndtes en Master i Veterinær Dermatologi på Luxembourg Universitet, hvor jeg skal skrive en del cases og opgaver, samt deltage i et større antal dermatologikurser i Europa.

Privat bor jeg i Kvinderup, uden for Slangerup, med min mand og vores to dyr – vores golden retriever Pixel og katten Preben.

Træt hund