4S9A7373%20CMYK_edited.jpg
DB_navnetræk_GREY.png
Undersøgelse

Lidt om os
– kender vi hinanden?


Hudklinik for hund og kat blev etableret i 2016 og danner rammen om en dynamisk arbejdsplads for 3-4 dyrlæger med interesse i dermatologi. Lene Boysen er specialdyrlæge, og arbejder udelukkende med hudsygdomme. Øvrige dyrlæger har dermatologi som særligt interessefelt, og arbejder i almen praksis andet steds. Hos Lene får de en efteruddannelse indenfor hudsygdomme. 

Specialdyrlæge, ph.d. Lene Boysen. Klinikejer.

Dyrlægeeksamen i 1993 på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole.

Jeg har arbejdet 5 år i smådyrspraksis i København og Nordsjælland. Derpå 4 år med forskning i hudsygdomme hos mindre husdyr på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole (nu KU SUND) og på Løvens Kemiske Fabrik.

Ph.d.-grad 2002 i hudsygdomme hos kæledyr.

Fra 2002 til 2004 arbejdede jeg på Utrecht Universitet i Holland med hudsygdomme hos kæledyr.

Jeg har forelæst i dermatologi på Københavns Universitet, og holder jævnligt kurser for dyrlægestuderende, veterinærsygeplejersker og dyrlæger. 

Egen specialpraksis i hudsygdomme hos kæledyr i Kgs. Lyngby fra juni 2006, siden i Klampenborg, Holte og nu på Kongevejen i Virum.

Jeg har to piger, Sigrid og Anna, på 11 og 13 år, og er gift med Leif Rasmussen. Vi har kaniner, kat og hund.

Dyrlæge Rikke Friis Larsen.

Jeg er uddannet dyrlæge fra København Universitet sommeren 2007. Allerede under studiet blev min interesse for dermatologi vækket, og jeg havde fornøjelsen af at arbejde som studentermedhjælper hos Lene Boysen, da hun åbnede hudklinik i 2006. Jeg arbejdede 4 år med særlig interesse for dermatologi på Husum Dyreklinik, inden jeg startede som forskningsassistent på Institut for Veterinær Sygdomsbiologi. På universitet forskede jeg i antibiotikaresistens hos hunde med overfladisk hudbetændelse. Herefter fulgte en pause fra dermatologien, hvor jeg arbejdede med compliance og kommunikation hos Novo Nordisk i 3,5 år. Der er en stor glæde igen at arbejde med dermatologi i praksis.     

Privat bor jeg i Lyngby med min kæreste og to børn på henholdsvis 9 og 2 år.

Dyrlæge Anne Aagaard Nielsen.

Uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i januar 2017.

Startede på Dyrlægegården i Hundested efter endt uddannelse, men blev hurtigt grebet af dermatologien, og startede derfor på Hudklinik for hund og kat i september 2018.

I 2020 påbegyndtes en Master i Veterinær Dermatologi på Luxembourg Universitet, hvor jeg skal skrive en del cases og opgaver, samt deltage i et større antal dermatologikurser i Europa.

Privat bor jeg i Kvinderup, uden for Slangerup, med min mand og vores to dyr – vores golden retriever Pixel og katten Preben.

 

Dyrlæge Alicia Isabel Cózar Fernández

Kommunikation sker på engelsk, vi assisterer gerne.

Alicia diplom

Alicia Isabel Cózar Fernández har været dyrlæge siden 1992.

Jeg kommer fra Madrid i Spanien. I 2006 fik jeg ESAVS certificeringen i veterinær dermatologi og siden da helliget mig dette fagområde. Sygdomme hos kat har min særlige interesse, og i 2015 modtog jeg Improve International certificeringen i Feline medicine.

Jeg har undervist i mange år og også skrevet en del artikler om bl.a. hudsygdomme hos hund og kat. 

Privat bor jeg i København med mand og børn.

Træt hund