top of page
4S9A7576 MOD.jpg
DB_navnetræk_GREY.png
Lidt om os
Lidt om os

Lidt om os
– kender vi hinanden?


Hudklinik for hund og kat blev etableret i 2016 og danner rammen om en dynamisk arbejdsplads for 3-4 dyrlæger med interesse i dermatologi. Lene Boysen er specialdyrlæge, og arbejder udelukkende med hudsygdomme. Øvrige dyrlæger har dermatologi som særligt interessefelt, og arbejder i almen praksis andet steds. Hos Lene får de en efteruddannelse indenfor hudsygdomme.


​Du kan også læse om Lene Boysen og hudklinikken, den eneste af sin slags i Danmark, i Helsingør Dagblad, Erhverv – se artiklen her (åbner i nyt vindue). 

Lene Boysen

Specialdyrlæge, ph.d. Lene Boysen. Klinikejer.

Dyrlægeeksamen i 1993 på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole.

Jeg har arbejdet 5 år i smådyrspraksis i København og Nordsjælland. Derpå 4 år med forskning i hudsygdomme hos mindre husdyr på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole (nu KU SUND) og på Løvens Kemiske Fabrik.

Ph.d.-grad 2002 i hudsygdomme hos kæledyr.

Fra 2002 til 2004 arbejdede jeg på Utrecht Universitet i Holland med hudsygdomme hos kæledyr.

Jeg har forelæst i dermatologi på Københavns Universitet, og holder jævnligt kurser for dyrlægestuderende, veterinærsygeplejersker og dyrlæger. 

Egen specialpraksis i hudsygdomme hos kæledyr i Kgs. Lyngby fra juni 2006, siden i Klampenborg, Holte, på Kongevejen i Virum og nu på Brønsholmvej i Kokkedal.

Jeg har to piger, Sigrid og Anna, på 15 og 17 år, og er gift med Leif Rasmussen. Vi har 2 dejlige hunde.

Julie
Julie Eilersen

Dyrlæge Julie Eilersen.

Uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i februar 2022. 

 

Jeg har altid haft en særlig interesse for dermatologi og startede derfor som studentermedhjælper på klinikken i september 2021. Dette højnede kun min kærlighed til faget, og jeg fik derfor mulighed for at starte på klinikken efter endt uddannelse for at specialisere mig yderligere. Privat handler min hverdag også meget om dyr.

 

På nuværende tidspunkt har jeg to katte – Yatzy og Mozart.

Freja Linn Krogh

Dyrlæge Freja Linn Krogh

Jeg er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i januar 2022. Direkte efter studiet startede jeg som dyrlæge i en smådyrspraksis i København. Her voksede interessen for dermatologi, og i januar 2023 startede jeg på Hudklinik for hund og kat.

Privat bor jeg på Amager med min kæreste. 

Anita Forslund

Dyrlæge Anita Forslund

Dyrlæge siden 2005, og har arbejdet på bl.a. Københavns Universitet med forskning og undervisning indenfor fødevaresikkerhed og miljø indtil 2021, hvor jeg startede egen mobilpraksis op på Amager. I 2012 fik jeg en ph.d. i miljøhygiejne. Er kommet på Hudklinikken siden 2021 og bliver dygtigere til hudsygdomme dag for dag.

Privat bor jeg på Amager, har 2 huskatte og en springer spaniel.

Træt hund
bottom of page